Over ons

Onze missie

Hairconnexxion is in 2019 gestart om als community zzp’ers in de kappersbranche verder te ondersteunen door middel van cursussen en trainingen op het gebied van knippen, kleuren, stylen en bedrijfsmanagement (algemene management, verkoop en marketing).

Vanuit onze passie voor het kappersvak zijn wij met Hairconnexxion gestart. Ons team bestaat uit diverse koppen met ieder hun eigen ervaring in de kappersbranche. Een zzp’er moet van alle markten thuis zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om zo goed mogelijk de zzp kapper/kapster te ondersteunen. Hairconnexxion geeft training en cursussen op diverse thema’s. De trainingen en cursussen hebben onderwerpen zoals knippen, kleuren, styling maar ook management, marketing en verkoop. 

Leden van Hairconnexxion profiteren van de Hairconnexxion community. Om onze leden extra steun in de rug te geven, bieden wij ook voor onze leden een exclusieve ledenkorting aan op Indola en Schwarzkopf Professional producten. Beide merken zijn top merken die hoog staan aangeschreven.  

Tijdens trainingen vinden wij het belangrijk dat er sprake is van collegialiteit. Leden van Hairconnexxion zijn collega’s van elkaar, en op de trainingen leren de leden gezamenlijk. Ze wisselen tips en tricks uit en krijgen de bouwstenen om verder te komen in het vak.

Wij vinden het zeer belangrijk om de individuele kapper te steunen. Met hulp van onze professionele en creatieve coaches helpen wij zzp’ers om hun kappers vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.